Onze Honden

Klik op één van onderstaande namen om de foto’s te bekijken.
Of scroll naar beneden om alle honden te bewonderen.

Beau
pups van Beau
Olly
Oona
Baerke
Fenne
Mila & pups

Beau

onze eerste hond 😍.
Ze heeft ons al zoveel gebracht: liefde, vriendschap, blije kids, mooie puppies … Ze was eerst bij ons op ‘proef’ om te voelen of we echt niet allergisch zijn voor een hond en wel specifiek deze hond, dit hondenras. We gaven ons op als gastgezin. Als Beau zwanger zou raken, zou ze tijdens de zwangerschap teruggaan naar haar eigenlijke baasje om daar te worden vertroeteld en te bevallen. We wilden haar zo snel mogelijk terug en … ook puppies. We wilden haar altijd in huis hebben en niet hoeven terugbrengen tijdens een zwangerschap. Het idee werd geboren om zelf met dit hondenras te gaan fokken. Tot nu toe hadden we alle tests doorstaan, dus de volgende stap zou ook wel lukken. Je moet natuurlijk aan allerlei voorwaarden voldoen. De Australian Labradoodle Vereniging houdt hier toezicht op. En het bleef niet bij deze ene hond. Kijk hieronder maar verder. Zijn ze niet fotogeniek?!

Beau

pups van Beau

Oona is hier als pup te zien

pups van Beau

Olly

Kijk dat tongetje; om op te vreten. Wel even voor de duidelijkheid: Olly is niet te koop. Als er weer een nestje van haar komt, zijn de puppies eventueel beschikbaar.

Olly

Oona

Nog een mooi meisje.

Oona

Baerke

onze eerste reu: een beer van een vent!
Hij woont bij een gastgezin. Dit zeggen ze over hem:
“Baerke is een heel lief, speels, zeer sociaal, aanhankelijk en af en toe tikkeltje eigenwijs en ondeugend hondje. Hij kan heel goed een paar uurtjes alleen zijn, maar liefst gaat hij overal mee naar toe! Hij geniet van alle aandacht die hij overal krijgt en speelt heel graag met andere honden! Kortom onze beste vriend!!”

Hij kan worden ingehuurd als dekhond voor fokkers. Stuur ons een e-mail voor meer informatie.

Baerke

Fenne

Een heel specialeke …

Fenne

Mila & pups

Mila is ook al moeder 🤩

Mila & pups